Welkom bij Elden Bewindvoering

Het komt regelmatig voor dat mensen door hun problemen hun financiële zaken niet meer kunnen regelen. In zo’n geval kan de rechtbank deze mensen `onder bewind stellen`. Er wordt dan een bewindvoerder aangesteld. Deze is verantwoording verschuldigd aan de rechter. Bij vrijwillig inkomensbeheer is er geen verantwoording verschuldigd aan de rechter.

Elden Bewindvoering heeft jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om snel een stabiele financiële basis te creëren voor mensen die hier zelf niet toe in staat zijn. Dit uitgebreide netwerk bestaat uit deurwaarders, banken, notaris- en advocatenkantoren, nutsbedrijven, gemeentelijke sociale diensten, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen, kredietbanken enz.

Kernwoorden voor Elden Bewindvoering zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, het nakomen van afspraken en helderheid. Resultaat van deze professionele begeleiding is een gezonde financieële huishouding en een helder financieel overzicht voor onze clienten.

Elden Bewindvoering is lid van De Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Bewindvoerders NBPB.

2015-maw_logo_nederland-white-on-blue_cmyk-print

Donateur van Make-A-Wish.